ZEVENTIEN WEKEN ZWANGER ZWANGER, VERMOEIDHEID EN RUGPIJN.

Met 17 weken zwanger kwam ik bij Annet met klachten zoals vermoeidheid en rugpijn. Daarnaast wilde ik graag contact maken met de baby in mijn buik. Ik had wel eens eerder over Reiki gehoord, maar was er wel een beetje sceptisch over. Ik had meer iets van: “Baadt het niet dan schaadt het niet”.

Meteen tijdens de eerste behandeling maakten we al contact met de baby. Dit was een wonderbaarlijke ervaring! Niet snel daarna was de vermoeidheid en rugpijn ook voorbij. Na een paar behandelingen stelde Annet voor om de cursus Reiki 1 te gaan doen. En dat heb ik gedaan. Inmiddels ben ik de trotse moeder van een zeer tevreden dochtertje, een echt Reiki kindje.

Maar Reiki heeft mij zoveel meer gebracht, behalve een pijnstillende en een genezende werking doet het ook self healing.

Daar waar het heel gewoon is om van je naasten te houden is het minder vanzelfsprekend om van jezelf te houden. Ik hou weer van mezelf! En dat straal ik uit van buiten en van binnen geeft me dat heel veel rust. Reiki heeft mij een nog mooier mens gemaakt.

IN CONTACT MET ANNET BOIN

Stuur een email naar:

info-at-reikipraktijk-annet.nl (gebruik voor -at- een ‘@’)

Liever telefonisch contact met Annet? Bel met +31 (0)53 – 5360250

© Auteursrecht - Reikpraktijk Annet