Behandeling Handoplegging voor innerlijke rust.

Een behandeling ontvangt u van een Reiki-gever. Deze fungeert als doorgeefkanaal van energie. De energie stroomt, in krachtige geconcentreerde vorm door de handen van de gever, het lichaam van de ontvanger binnen. Deze energie gaat door alle materialen heen, het uitdoen van kledingstukken is hierdoor niet nodig.

Door de handen op verschillende plaatsen te leggen, kan de energie door het hele lichaam stromen, blokkades opheffen en zwakke plekken verstevigen. Een volledig behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Reiki werkt voor iedereen anders, de hoeveelheid aan energie past zich aan, aan wat de ontvanger op dat moment nodig heeft. Daarom heeft Reiki geen negatieve bijwerkingen.

Het kan echter zijn, dat na een behandeling oude emoties loskomen. Deze hebben dan al die tijd vastgezeten in het lichaam ( blokkades ). Verwerk deze emoties dan alsnog en negeer ze niet.

Ook kan het zijn dat er hoofdpijn ontstaat, dit komt omdat het lichaam gifstoffen afvoert. Er wordt daarom ook aangeraden om na de behandeling veel water of kruidenthee te drinken om de afvoer van die gifstoffen snel te laten verlopen.

Reiki geeft innerlijke rust en is een goede manier om de zorgen van alle dag van u af te zetten en even tijd voor u zelf te nemen, niets te moeten. De reinigende behandeling is goed om mee te beginnen.

Prijs informatie (incl. BTW)

Volwassenen
Reikibehandeling – € 40,00
Stoelbehandeling – € 25,00
Reiniging voor volwassenen – € 125,00
(4 behandelingen verdeelt over 4 dagen)
Kinderen
Reikibehandeling – € 35,00
Edelstenen die bij de behandeling behoren – € 2,00 per stuk

IN CONTACT MET ANNET BOIN

Stuur een email naar:

info-at-reikipraktijk-annet.nl (gebruik voor -at- een ‘@’)

Liever telefonisch contact met Annet? Bel met +31 (0)53 – 5360250

© Auteursrecht - Reikpraktijk Annet