Compleet uitgerust na een lange, stressvolle werkdag

Een aantal jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met Reiki, ik heb hierbij een aantal behandelingen gehad van Annet. Ik merkte hierbij dat ik vooral totaal tot rust kwam. Ik als jonge kerel heb namelijk weinig fysieke klachten, toch kon ik merken dat de behandelingen mij goed deden. Ik kwam goed in mijn ontspanning en viel zelfs regelmatig kort in slaap tijdens een behandeling om vervolgens compleet uitgerust wakker te worden.

Daarnaast heb ik een aantal keren een korte stoelbehandeling gehad wanneer ik dankzij mijn werk mijn hoofd erg vol had zitten. Je kent het wel, dat gevoel na een drukke en stressvolle dag dat je niet tot rust kan komen en je hoofd gewoon vol zit. Tijdens een reiki behandeling liep mijn complete hoofd leeg en kwam ik weer tot rust.

Vorig jaar november kreeg ik de kans om samen met mijn vriendin de reiki 1 cursus te volgen. Het was vooral erg bijzonder om dit samen met mijn vriendin te kunnen delen, ik kan dit zeker ook voor andere stelletjes aanraden.

Ik gebruik het voor mijzelf vooral wanneer ik mijn hoofd weer eens vol heb zitten of wanneer ik hoofdpijn heb, hier kan ik mij nu zelf goed voor helpen.

Daarnaast heb ik een tijd lang een hardloopblessure gehad waarbij ik naast fysiotherapie reiki heb gebruikt op mijn benen.

Samen met mijn vriendin hebben wij twee katten, onze jongste kat vind het werkelijk heerlijk om een reiki behandeling te krijgen. Ze gaat er helemaal voor liggen en begint heel hard te spinnen tijdens de behandeling. De laatste tijd zijn we actief bezig met haar behandelingen geven, ze was namelijk angstig en schrok snel. We kunnen merken dat ze nu steeds minder angstig is en dat ze het ook steeds minder nodig heeft. Ze geeft namelijk netjes aan wanneer ze zin heeft in reiki maar loopt ook net zo hard weer weg als het genoeg is.

IN CONTACT MET ANNET BOIN

Emal naar: info-at-reikipraktijk-annet.nl

(verander -at- in @)

Liever telefonisch contact met Annet? Bel met +31 (0)53 – 5360250

© Auteursrecht - Reikpraktijk Annet